Over Helende gedichten voor kinderen

Helende gedichten voor kinderen

(H)erkenning van en begrip voor het probleem van jouw kind

Missie: meer zelfvertrouwen voor kinderen

Ik ben er om jouw kind of de kinderen waarmee je werkt te helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, omdat dit een belangrijke sleutel is naar geluk en succes. Dit doe ik enerzijds door mijn helende gedichten met je te delen via mijn gratis e-book, blogs, video’s, social media en anderzijds via de helende gedichten kaarten, posters, - canvassen, het prentenboek ‘Dansende Letters’ en de Helende gedichten Methode voor professionals.

Carola de Koning

Auteur van de helende gedichten

Ontwikkelaar Helende gedichten Methode

Sophie Pluim

Illustrator


Coaches en therapeuten

Professionals die werken met de 

Helende gedichten Methode

Meest verkocht

Prentenboek 'Dansende Letters'

Helende gedichten Methode voor professionals

Wat anderen over de gedichten zeggen

Zo precies getroffen waar het bij kinderen om gaat.

Lieve mensen, wat een bijzonder boek! Zo precies getroffen waar het bij kinderen om gaat. Het stimuleert ze om te fantaseren, het leven luchtig te houden.Het stimuleert om samen met ouder, grootouder te lezen en samen te praten, uit te diepen. Hopelijk gaan jullie samen verder, want de combinatie is werkelijk perfect. Hartelijke gefeliciteerd, fantastisch!

Mevrouw Tisscher 

(voormalig leerkracht)

 • Het gedicht dat mijn dochter zo raakte

  Over ‘Hooggevoelig’: Het gedicht dat mijn dochter zo raakte toen ik het voorlas, dat ze slikte en heel zachtjes zei: ‘Mam, dat weet bijna niemand hoor.’

  Siska Tromp

 • Mijn dochter haalt er iedere keer weer kracht uit.

  Mijn dochter leest iedere avond je boek met gedichten. Voor haar zo herkenbaar, ze haalt er iedere keer weer kracht uit.

  Astrid

 • After changing the amount of text in a slide, the height of the slider might seem a little off. In the live version of your webpage it will look perfectly!