Meer zelfvertrouwen voor je kind? Lees dit prachtige boek met helende gedichten voor het slapengaan aan je kind voor.

Kinderen die zich 'anders' en niet begrepen voelen, zijn erg onzeker en durven zichzelf niet meer te zijn.

Dit veroorzaakt veel stress! De Engelse deskundige Barbara Wren zegt hierover in haar boek 'Cellen van Licht': "De ervaring dat we niet kunnen zijn wie we zijn geeft de meeste stress."

En langdurige stress is ook bij kinderen zeer ongezond voor lichaam en geest..

Onzekere en gespannen kinderen herkennen zichzelf in de gedichten. Ze krijgen het gevoel dat hun probleem erkend wordt en dat ze worden begrepen.

Dit maakt het onderwerp voor je kind bespreekbaar, geeft rust en vergroot het zelfvertrouwen, zodat jouw kind zichzelf weer durft te zijn, zijn talenten gaat ontwikkelen en benutten en écht gelukkig wordt!

“Zojuist heb ik het gedicht ‘Iedereen houdt van mij’ laten lezen aan mijn zoon van zeven, die het momenteel wat moeilijk heeft. Herkenning: ‘Mama, dat heb ik ook!’ En toen hij helemaal klaar was met lezen straalde hij weer.” Claudia Waelen - Sanders

Met het boek 'Dansende Letters':

 • Voorkom je dat je kind zichzelf verliest
 • Vergroot je op een leuke, speelse en intense wijze het zelfvertrouwen van je kind
 • Raak je de kern, het hart van je kind
 • Geef je je kind rust en vertrouwen
 • Krijg je een ontspannen en zelfbewust kind
 • Krijg je een kind dat zonder remmingen zichzelf én gelukkig is


En natuurlijk is dit boek er ook voor iedereen die met kinderen werkt! Bijvoorbeeld: leerkrachten, kindercoaches, kinderyogadocenten, kinderpsychologen, enzovoort.

Klik hier om direct te bestellen

Nu voor € 20,95
Bestel direct


 • Auteur: Carola de Koning
 • Illustrator: Sophie Pluim
 • Inhoud: 15 helende gedichten met uiteenlopende thema's (bijvoorbeeld: hooggevoeligheid, ADHD, zelfvertrouwen, dyslexie)
 • Doelgroep: kinderen in de basisschoolleeftijd
 • Aantal bladzijden: 40 (full color, 170 grs, FSC papier)
 • Formaat: 190 x 270 milimeter
 • ISBN: 978-90-825708-0-9
 • Uitvoering: hardcover
 • Prijs: € 20,95 (exclusief verzendkosten)

Vragen?

Stel ze gerust! Ik help je graag.
Je kunt een e-mail sturen naar: mail@caroladekoning.nl

Dit zeggen anderen...

“Mijn dochter van zes was ontroerd door het gedicht ‘Het Sterrenstrand’, en zei dat ze zo blij was dat het meisje haar ster weer had gevonden. Nog meer was ze geraakt door het gedicht ‘Hooggevoelig’: ‘Dat meisje lijkt wel op mij’, zei ze.”
Esther de Lepper

’Mama, lees je het gedicht over het sprookjespaard weer voor?’ Het gedicht over het sprookjespaard is inderdaad de beste remedie als onze zoon niet kan slapen.”
Marloes Thomassen

Over ‘In een hokje’: “En het mooie van dit gedicht is, dat wanneer ik het hardop lees, mijn zoon mij een kroel en een kus geeft. Hij herkent het ook.
Ingrid Berben - Schoonrok

Over ‘Hooggevoelig’: “Het gedicht dat mijn dochter zo raakte toen ik het voorlas, dat ze slikte en heel zachtjes zei: ‘Mam, dat weet bijna niemand hoor.’
Siska Tromp


"Wauw Carola, wat is het mooi geworden! Het boek kwam tijdens onze lunch en op verzoek van mijn kids heb ik het boek in een x uitgelezen! Grote ogen, mondjes half open en complete stilte! Helemaal onder de indruk. Ik weet zeker dat dit een van de lievelingsboeken gaat worden."
Joke Achterkamp | Psycholoog en coach

"Wat een ontzettend mooi boek! En wat zijn we er blij mee en wat gaan we veel plezier beleven aan het lezen hier uit. Mijn oudste zoon zei al: 'Joepie! Heb je het nu ook gekocht mama?' Helemaal blij dus!"
– Marloes Thomassen

"Een sublieme uitgave, werkelijk waar, tekst en afbeeldingen in volstrekt evenwicht, met een sterk positieve uitstraling. Zelfs als je maar enkele gedichten hebt gelezen, word je al geraakt door de kracht van het woord – hoewel het spelenderwijze lijkt te ontstaan. Een bravo daarvoor."
– Dhr. P.H. Bool

Over de auteur en illustrator..

Auteur Carola de Koning

Na een aantal jaren als groepsleerkracht in het basisonderwijs werkzaam te zijn geweest, startte Carola haar eigen praktijk. Als bijlesjuf en kindercoach begeleidde ze kinderen met allerlei problemen. Ze kreeg reumatoïde artritis en moest hierdoor de deuren van haar praktijk te sluiten.

Carola begon met het schrijven van gedichten en realiseerde zich dat ze met haar gedichten toch iets voor kinderen kon blijven betekenen.

“Het schrijven van helende gedichten is voor mij een prachtige manier om mijn opgedane kennis en werkervaring, mijn passie voor schrijven en mijn missie, kinderen helpen weer te gaan geloven in zichzelf en te worden wie ze werkelijk zijn, te combineren.”

Illustrator Sophie Pluim

Sophie studeerde af als illustrator aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht. Ze reageerde op de oproep van Carola die een illustrator zocht en bleek de aangewezen persoon. Voor het illustreren van de gedichten van Carola gaat Sophie in gedachten terug naar haar kindertijd. Wat had ze als kind graag bij de gedichten willen zien? Welke sfeer en welk gevoel moeten een illustratie oproepen bij de lezer? De antwoorden op deze vragen komen in haar illustraties samen.

"Ik probeer overal iets in te leggen waar ik blij van word, waarbij je weg kunt dromen en wat klopt bij het gedicht."

Bestel direct

Klik op onderstaande knop en bestel direct het boek 'Dansende Letter, helende gedichten voor kinderen' (hardcover)

Bestel 'Dansende Letters, helende gedichten voor kinderen'