Page content

Coachingkaartje 24 Helende Gedichten Methode: Afscheid

 

 

Bij kaartje 24 hoort het gedicht: Afscheid

Het thema is: verlies / rouw

De boodschap van dit gedicht is: als er iemand waar je veel van houdt dood gaat, heb je heel veel verdriet en dit is heel naar. Maar doordat je zoveel van iemand houdt, is diegene altijd heel dichtbij je: in je hart.

Ik ben benieuwd of het kaartje voor jou of jouw kind klopt en hoor het graag in een reactie hieronder!

De coachingkaartjes zijn, net als alle gedichten, onderdeel van de Helende Gedichten Methode voor professionals (kindercoaches, -therapeuten, -psychologen, kinderyogadocenten, leerkrachten).

Een berichtje vind ik hartstikke leuk!

Comment Section

3 reacties op “Coachingkaartje 24 Helende Gedichten Methode: Afscheid


Door Joris Peeters op 10 oktober 2018

Afscheid rouw (en de bijhorende depressieve gevoelens). Is het mijn oude zijn dat begraven wordt, mijn spartelende jeugd, al het hartenverdriet van het verleden. Ik weet het niet maar ik voel veel verdriet en depressieve, sombere gevoelens. Kan het niet écht vatten wat het is, kan er mijn vinger niet opleggen het is zo allesomvattend. Herkenbaar. Hopelijk een definitief afscheid van iemand die ik nooit ben geweest.


Door Carola de Koning op 10 oktober 2018

Dank voor je reactie en openheid Joris. Dat klinkt heftig… Ik denk dat jouw intuïtie precies weet wat de boodschap van dit kaartje voor jou op dit moment is.. vertrouw er maar op..
Heel veel sterkte. Liefs


Door Joris op 10 oktober 2018

Bedankt Carola. Als je wil, mag je me een positieve energiebal sturen, alle beetjes helpen. Alvast bedankt voor de mooie kaartjesset voor de kinderen en jouw bijdrage aan het geheel. Liefs.

Plaats een reactie


*