Page content

Coachingkaartje 40 Helende Gedichten Methode: Sjeik El Shar Omein

 

 

Bij kaartje 40 hoort het gedicht: Sjeik El Shar Omein

Het thema is: je hoeft niet op te kijken tegen geleerde mensen / soms lijken dingen anders dan ze zijn

De boodschap van dit gedicht is: als iemand veel weet, is dat heel knap. Als iemand goed kan schaatsen is dat ook heel knap. Iemand die veel weet is niet beter dan iemand die niet zoveel weet. Iedereen is gelijk en prima zoals hij/zij is!

En let goed op, want soms lijken dingen anders dan ze in werkelijkheid zijn. En dit kan in dit geval ook betekenen dat iets nog mooier is dan je dacht.. Voel goed wat het voor jou betekent.

Ik ben benieuwd of het kaartje voor jou of jouw kind klopt en hoor het graag in een reactie hieronder!

De coachingkaartjes zijn, net als alle gedichten, onderdeel van de Helende Gedichten Methode voor professionals (kindercoaches, -therapeuten, -psychologen, kinderyogadocenten, leerkrachten).

Een berichtje vind ik hartstikke leuk!

Comment Section

2 reacties op “Coachingkaartje 40 Helende Gedichten Methode: Sjeik El Shar Omein


Door Leonie op 20 oktober 2017

Het kaartje geeft weer waar ik al een poosje tegenaan loop. Het belangrijker maken van anderen ten opzichte van mijzelf. Dit kaartje zegt mij dat ik gelijk ben aan ieder ander. En ieder doet zijn eigen “kunstje”. Het komt op het goede moment. Net nu ik als kindercoach gevraagd ben om een workshop te gaan geven. Heel mooi en waardevol.


Door Carola op 20 oktober 2017

Wat mooi om te horen Leonie! Heel veel succes met de workshop. Het wordt vast een prachtige ervaring! Lieve groet, Carola

Plaats een reactie


*