Page content

Coachingkaartje 9 Helende Gedichten Methode: Ik ben zo druk druk druk

 

 

Bij kaartje 9 hoort het gedicht: Ik ben zo druk druk druk

Het thema is: heel druk zijn / ADHD

De boodschap van dit gedicht is: als je weleens of vaak heel druk bent, begrijpen anderen dit soms niet. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die dit wel begrijpen. En dat is heel fijn. Jij bent helemaal goed zoals je bent, ook al vind je het moeilijk om stil te zitten en je te concentreren!

Ik ben benieuwd of het kaartje voor jou of jouw kind klopt en hoor het graag in een reactie hieronder!

De coachingkaartjes zijn, net als alle gedichten, onderdeel van de Helende Gedichten Methode voor professionals (kindercoaches, -therapeuten, -psychologen, kinderyogadocenten, leerkrachten).

Een berichtje vind ik hartstikke leuk!

Comment Section

0 reacties op “Coachingkaartje 9 Helende Gedichten Methode: Ik ben zo druk druk druk

Plaats een reactie


*