We use cookies

Page content

Illustrator Sophie Pluim

Graag stel ik je voor aan Sophie Pluim!

Sophie Pluim (1993) maakt de prachtige illustraties bij mijn gedichten. Haar illustraties zijn sprookjesachtig, magisch, fijn en subtiel, gevoelig, technisch uitstekend en zo kan ik nog wel even doorgaan 😉 .  Ze weet als geen ander de juiste balans te vinden tussen tekst en beeld en laat daarbij ook nog ruimte over voor eigen fantasie.

Illustrator Sophie PluimZe weet die gevoelige snaar te raken die voor mij zo belangrijk is. Kortom Sophie is een kei in haar vak!

In 2011 startte ze met de opleiding ‘Design in Illustration’ aan de HKU (Hogeschool voor Kunsten in Utrecht). In haar derde studiejaar liep ze stage bij Cartils London en in 2015 studeerde ze af.

“Ik ben blij dat leren hier niet stopt!”

Sophie is ontzettend gedreven en enthousiast. Het is heerlijk om met haar te werken!

Haar website: http://pluimillustration.nl/

Lees hier wat een helend gedicht nu precies is en hoe het werkt…

Een berichtje vind ik hartstikke leuk!

Comment Section

0 reacties op “Illustrator Sophie Pluim

Plaats een reactie


*