Kindercoach? Krijg direct gratis toegang en ontdek ook de snelste & makkelijkste manier om de oorzaak van faalangst bij kinderen te ontdekken.
Klik hier!

Page content

article content

Maak kans op het eerste helende gedichten prentenboek!

De winnaar van het boek is Kitty Nijs. Gefeliciteerd Kitty!

Tussen 1 en 15 september zal het eerste helende gedichten prentenboek verschijnen!

voorkantDansendeLetters     omslag-dansende-letters011 barcode achter

Om je vast een idee te geven:

  • In het prentenboek komen 15 helende gedichten met verschillende thema’s
  • Ieder gedicht zal twee bladzijden beslaan
  • Bij ieder gedicht komt een prachtige illustratie in kleur(!)
  • Het formaat van het boek wordt 190 x 270 mm
  • De papierdikte wordt 170 grs (mooi stevig!)
  • Er zal een mooie harde kaft omheen komen
  • De prijs zal ongeveer € 22,95 €20,95 worden, hier komen (in Nederland) nog € 3,95 verzendkosten bij
    (Ik moet voor België nog even uitzoeken hoe dit precies zit.)

We verloten 1 gesigneerd exemplaar onder de mensen die hieronder gereageerd hebben! Laat in je reactie weten waarom jij dit boek goed zou kunnen gebruiken.
Reageren kan tot en met woensdag 3 augustus en donderdag 4 augustus maak ik de winnaar bekend.

(Het is voor mij het makkelijkst als je reageert door middel van het reactieveld helemaal onderaan de pagina, omdat ik de winnaar dan direct kan benaderen. LET OP: omdat ik op dit moment veel spamberichten krijg, zal ik je reactie eerst goedkeuren voordat hij verschijnt!)

Ik hoor graag van je!

Liefs,

Carola

P.S. Weet je al zeker dat je een exemplaar van de eerste druk wilt hebben? Stuur me dan even een mail (mail@caroladekoning.nl) met als onderwerp: Helende gedichten prentenboek. Dan gaat je mail in de map ‘Eerste bestellingen’ en krijg je als eerste bericht als het boek er is!

Carola
Carola de Koning schrijft helende gedichten voor kinderen. Op deze manier combineert ze haar missie (kinderen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen), haar passie voor schrijven en de kennis, ervaringen en inzichten die ze heeft opgedaan als groepleerkracht, bijlesjuf, kindercoach. Daarnaast werkt ze voor Wijzer over de Basisschool.
Een berichtje vind ik hartstikke leuk!

Comment Section

56 reacties op “Maak kans op het eerste helende gedichten prentenboek!


Door D. van der Velden op 7 april 2016

Carola, dit gaat vast een prachtig boek worden, dat we misschien naast de kaarten kunnen verkopen! Ik zie nu al uit naar de combi van mooie tekeningen met helende gedichten. Heel veel succes ermee! (En natuurlijk maak ik heel graag kans op een gratis exemplaar!)


Door Carola op 7 april 2016

Dank voor je reactie Damayanti! Dat is inderdaad een heel mooi idee! Je naam gaat in de hoed 😉


Door Marriëtte Deenik op 7 april 2016

Zelfs mijn 5 jarige dochter vraagt als ik een gedichtje van je voor lees , mama waar is dat boekje…… dus zou fantastisch zijn als hij daadwerkelijk in haar boekenkasten zou staan.


Door Carola op 7 april 2016

O wauw… wat heerlijk om te horen! 🙂


Door Annemarie op 7 april 2016

Hoe meer liefde, begrip en helende verhalen hoe beter! Voor alle kinderen, groot en klein zal jouw boek helend zijn!


Door Carola op 7 april 2016

Prachtig Annemarie! 🙂 Dankjewel!


Door Meerpoel Nadine op 8 april 2016

Mooi, rakend, spoort aan tot nadenken en niet alleen helend voor kinderen! Dank je wel


Door Carola op 8 april 2016

Dankjewel Nadine! Prachtig om te horen!


Door Inge Vanhoof op 8 april 2016

lijkt me een heel tof idee, er zullen heel wat mensen baat hebben bij deze gedichten.


Door Carola op 8 april 2016

Fijn om te horen Inge, dankjewel!


Door Bianca op 10 april 2016

Een boek met prachtige gedichten om naar te luisteren en mooie illustraties om naar te kijken lijkt me heerlijk voor thuis met de kinderen (of voor mezelf ;-)) tussendoor of voor het slapengaan of tijdens een kinderyogasessie.


Door Carola op 10 april 2016

Dankjewel, fijn om te horen Bianca! Mooie bestemmingen heb je..!


Door Elizabeth de Boer. op 10 april 2016

Lijkt mij heel mooi en fijn om te hebben in mijn praktijk als kindercoach.


Door Carola op 10 april 2016

Dank voor je reactie Elizabeth! Fijn om te horen dat je het boek zou kunnen gebruiken in je praktijk! 🙂


Door Heleen op 10 april 2016

Ik weet nu al dat t een fantastisch boek gaat worden. Jou gedichten raken me zo. En ik ben normaal gesproken helemaal geen gedichten-mens 😉. Maar die van jou zijn echt geweldig. Lijkt me erg leuk om je helende gedichten prentenboek in mijn bezit te hebben.


Door Carola op 10 april 2016

Heleen! Prachtig om te horen, dankjewel! 🙂


Door Esther op 11 april 2016

De gedichten samen in een boek lijkt me prachtig. Fijn om erbij te pakken als kindercoach en moeder! Gedichten werken door…


Door Carola op 11 april 2016

Ha Esther, dank voor je reactie! Fijn om te horen dat je het boek zo goed zou kunnen gebruiken!


Door Ingrid Vandecruys op 31 juli 2016

Ik ben actief in het onderwijs waar ik beroepsleerlingen
begeleid binnen de vakken pedagogisch handelen. Leerlingen triggeren en hen zelf op weg zetten, is een van dingen die ik heel belangrijk vind in het eigen leerproces. Je boek zou een nieuwe insteek geven om te gebruiken in de klas, mee te werken in de praktijk zodat zij dit op hun beurt ook gebruiken op stage bij kinderen, volwassenen, bejaarden,…
Daarnaast heb ik zelf een kleine praktijk Syrah (website binnenkort online) waar ik in januari start met ouder-kind sessies sherborne. Dit kan aansluiten bij het begin of einde van een sessie… prenten als inspiratiebron om helend te bewegen. Ik heb zelf ook een workshop gevolgd rond het schrijven van helende verhalen en vind het erg inspirerend.

Helend leven
Helend vooruit gaan ‘met’ woorden … van carola;-)
Pas na pas
Stap voor stap

Helend bewegen
Helend vooruit gaan ‘zonder’ woorden
Kijkend in jezelf

S T I L T E


Door Carola op 31 juli 2016

Dank voor je bericht Ingrid! Prachtig werk doe je in het onderwijs en in je praktijk. Mooi hoe je het boek zou gaan gebruiken. En prachtige afsluiting van je bericht! Lieve groet, Carola


Door Kitty de Nijs op 31 juli 2016

Carola en Sophie prikkelen met hun lieve gedichten en feeërieke illustraties oog, oor en gedachten.
Een prachtige bundel. Chapeau❤Door Linda Kokje op 31 juli 2016

Als mama van 2 heel gevoelige kindjes herken ik heel veel in jouw prachtige gedichten. En niet alleen wat onze kids betreft maar ook in mezelf. Nu we onverwachts een derde krijgen die waarschijnlijk net zo gevoelig zal zijn als ons gezinnetje kijk ik er nu al naar uit om weer voor te mogen lezen en dan past jouw boek daar zeker bij!


Door Carola op 31 juli 2016

Ha Linda, wat leuk! Mooi om te lezen dat je veel in mijn woorden herkent. Wie had dat gedacht meer dan 25 jaar geleden..? 😉 Een derde wondertje op komst.. mooi..! Geniet er maar van! Liefs


Door Mieke op 31 juli 2016

Het zou een mooi geschenk zijn voor mijn kleindochter. Een zeer gevoelig kind. Pas geleden van een verstikkingsdood gered. Kan nu zeker wat extra sreun gebruiken van jouw helende gedichten.


Door Carola op 31 juli 2016

Dank voor je bericht en openheid Mieke. Wat een heftig verhaal… Prachtig om te horen dat mijn gedichten als steun worden gezien..! Liefs


Door Annick Lanoye op 31 juli 2016

Ik hou van boeken, gedichten en verhalen, dit boek zou ik als beginnende kindercoach zeker kunnen gebruiken. Ook als moeder en als kinderverzorgster zou hij zeker van pas komen. Veel succes met de verkoop ervana


Door Carola op 31 juli 2016

Dank voor je bericht Annick! Mooi dat je het zo goed zou kunnen gebruiken! Liefs


Door Bianca op 31 juli 2016

Wat een leuk idee om de gedichten en de illustraties samen te brengen in een boek! Er zijn zo veel momentjes waarop deze rust en erkenning brengen bij mijn kinderen, de kinderen tijdens de kinderyogasessies en mezelf: verdriet, moeilijk inslapen, rusteloosheid, eenzaamheid en nog veel meer. Het boek zal niet veel in de kast staan 😉


Door Carola op 31 juli 2016

Wat een prachtige woorden Bianca! Dankjewel! <3 Liefs


Door Chantal Toren op 31 juli 2016

Wat een herkenning! Niet alleen voor mijn dochter maar ook voor mijzelf… Zou graag dit prachtige boek winnen! Is ook een waardevolle aanwinst voor de boekenkast in mijn praktijk 😊


Door Carola op 31 juli 2016

Dank voor je bericht Chantal! Fijn dat je het zo goed zou kunnen gebruiken! Liefs


Door Kitty braet op 31 juli 2016

Wat een prachtig boek!!! Het zou prachtig staan in mijn kinderen hun nieuwe boekenkast en heel!de kamer opfleuren. Als ze dan net voor bedtijd nog hun leeskwartiertke hebben zullen ze zeker naar dit mooie sprekende en betoverende boek grijpen om zo naar droom land gezonden te kunnen worden!! Prachtig om met zulke mooie gedichten in slaap te kunnen vallen!!


Door Carola op 31 juli 2016

Ha Kitty, dank voor je reactie en compliment! O wauw… prachtig om te horen wat het boek voor jullie zou kunnen betekenen! Liefs


Door mariska op 31 juli 2016

geweldig mooi boek……….als troost voor kinderen die ingrijpende ervaringen meemaken in hun nog jonge leven…mijn inziens is er kwa lectuur nog niet zoveel op dat gebied voor kinderen….ik maak zelf ook gedichten om te verwerken en mogelijk uit tegen zodat je anderen kunt troosten door het geschreven woord


Door Carola op 31 juli 2016

Dank voor je reactie Mariska! Mooi hoe je het boek ziet. Ah dan snap je precies waarom ik helende gedichten schrijf! 😉


Door Danielle Goossens op 31 juli 2016

Ik geef les in het lager buitengewoon onderwijs. Heel mooie gedichten om daar te gebruiken en op te hangen. En thuis 3 heel gevoelige kinderen met een heel gevoelige mama die je gedichten prachtig vinden. Ik kijk al uit naar het boek!
Dus ik zou er heel blij mee zijn!


Door Carola op 31 juli 2016

Dank voor je reactie Danielle! Dat zouden inderdaad een mooie plekken voor het boek zijn. 🙂


Door Lisette Praktijk Liv for Kids op 31 juli 2016

Hai Carola!
Wauw wat mooi om te lezen dat het nu eindelijk zo ver voor jullie is dat het prentenboek uitgebracht gaat worden! Prachtig initiatief! Gefeliciteerd! In mijn praktijk zal hij zeker van toepassing zijn! Zo’n prachtig en rustgevend gedicht voor of na de massage zal heerlijk voor de kinderen zijn. Je hoort van mij!

Lieve groetjes,
Lisette van der Wulp
Praktijk Liv for Kids


Door Carola op 31 juli 2016

Ha Lisette! Leuk! Dankjewel. Ja we kijken er zo naar uit! Het zou inderdaad een mooie aanvulling zijn op jouw massages!
Geniet van je verlof! Liefs


Door Carola op 31 juli 2016

Als kindercoach werk ik heel graag met helende verhalen of gedichten in mijn praktijk Het lukt me echter nog niet om ze zelf zo mooi te schrijven en als er dan ook nog mooie prenten bij staan. Een aanwinst in mijn praktijk waar ik veel gebruik van zal maken.


Door Carola op 1 augustus 2016

Dank voor je bericht Carola! Prachtige werk doe je. Kinderen krijgen helaas ook te maken met trauma en verlies. En goede begeleiding is dan heel erg belangrijk. Liefs


Door Julie Vanderwaeren op 31 juli 2016

Hallo Carola, dit boek kan ik vast en zeker gebruiken tijdens mijn e individuele kinderyoga therapie. Ik zie heel veel kinderen met angsten, weinig zelfvertrouwen, faalangst, hypersensitiviteit,..Deze verhalen zouden hen helpen alles beter te begrijpen in deze steeds drukker wordende wereld. Dit boek zou een echte aanwinst zijn!! Groetjes. Julie


Door Carola op 1 augustus 2016

Hoi Julie, dank voor je bericht! De kinderen waarmee jij werkt zijn precies de kinderen die volgens mij baat kunnen hebben bij het boek! Mooi! Liefs


Door may maes op 1 augustus 2016

Lieve Carola,
Vanaf 1 september krijg ik een nieuwe opdracht in het onderwijs. Een groot deel van mijn werk bestaat er in om hooggevoelige kinderen met stress en faalangst op te vangen en te ondersteunen. Ik ben heel blij dat ik op deze manier kan helpen om kinderen weer in zichzelf te laten geloven. De voorbije maanden volgde ik al verschillende cursussen (kindermeditatie, vlinderwijze coach,…) en verzamelde ik al heel wat materiaal (ontspannen is leuk :-), rustgevende muziek, boekjes van de elfenschool, … dit doe ik wel op eigen kosten want er is jammer genoeg, geen budget voor dit soort dingen. Een prentenboek met helende gedichten zou een prachtig cadeau zijn … want ik ga nu halftijds werken en dat maakt financieel wel een verschil.


Door Carola op 1 augustus 2016

Hoi May, dank voor je bericht! Het boek met de helende gedichten zou inderdaad een mooie aanvulling zijn! 🙂 Liefs


Door Inge op 1 augustus 2016

in de lessen kinderyoga zullen de helende gedichten zeker van pas komen. Ik vind het heel fijn dat ze nu in een boek verschijnen. Heel goed gedaan van jou, Carola. Een mooi geschenk voor alle kinderen. Dit boek zou een mooie aanvulling zijn bij de lessen. Dank je wel.


Door Carola op 1 augustus 2016

Dank voor je bericht Inge! Hartstikke leuk om te horen dat je het boek goed zou kunnen gebruiken in je kinderyogalessen! Liefs


Door Esther de Lepper op 2 augustus 2016

Wat fijn! Een boek met mooie en gevoelige gedichten die recht je hart ingaan! Mijn twee kindjes zijn allebei op een andere manier heel gevoelig en zullen er beiden zoveel herkenning in vinden en er steun aan hebben!


Door Carola op 2 augustus 2016

Hoi Esther, leuk! Wauw.. wat een mooie woorden, dank! Liefs


Door Eva op 2 augustus 2016

Gewoon omdat het mijn zoon ontzettend veel goed doet! Liefs Eva


Door Carola op 3 augustus 2016

Prachtig om te horen Eva! 🙂 Liefs


Door Esther Ruël Engelman op 3 augustus 2016

Omdat het thuis, op school en in mijn praktijk een mooie plek zou krijgen. Erkenning voor kinderen die niet altijd worden gezien en begrepen. Jouw gedichten raken me in een soort extra dimensie. Prachtig om dit in een boek ook tastbaar in de buurt te kunnen hebben.

Warme groet,

Esther


Door Carola op 3 augustus 2016

Dat zijn drie prachtplekken voor het boek Esther! Het gedicht ‘Op bezoek in de hemel’ staat er ook in. Misschien wel mooi voor in je praktijk. En wat een prachtig compliment maak je.. zo mooi om te horen wat de gedichten met jou doen! Liefs


Door Janine op 3 augustus 2016

Met jouw mooie boek kan ik als juf nog veel meer toevoegen aan de ontwikkeling van elk uniek kind!


Plaats een reactie


*