Gratis Ebook
Eerste 11 pagina's uit Het Grote Gedichtenboek voor Bijzondere Kinderen: 2 gedichten, gebruiksaanwijzing, overzicht gedichten + thema's

Page content

Tips

Het is heel belangrijk om regelmatig te ontspannen, omdat je zenuwstelsel, je geest en je lichaam dan tot rust komen. Je herstelt en komt weer in balans.

Ontspannen is de sleutel

Tijdens mijn werk als groepsleerkracht en kindercoach werd het me steeds duidelijker dat leerproblemen onlosmakelijk verbonden zijn met stress en angst. Ik richtte me daarom op het (leer)probleem èn de daarbij horende spanning. Deze combinatie bleek een gouden greep.

Boek 'Ontspannen is leuk!'Ontspanning speelde in dit hele proces een cruciale rol. Ontspanning maakt het mogelijk om beter te leren en angst en zenuwen verdwijnen als je ontspannen bent. Het mes sneed aan twee kanten: leerprestaties verbeterden en (nog belangrijker) zelfvertrouwen groeide.

Ontspanning vergroot het zelfvertrouwen en de creativiteit, en verbetert de gezondheid en de kwaliteit van leven.

Ik schreef het boek Ontspannen is leuk! In dit boek leren kinderen op een makkelijke en effectieve manier ontspannen. In dit boek staat ook een gedicht over stress en ontspannen en een gedicht dat je kind helpt om te ontspannen.

Een berichtje vind ik hartstikke leuk!

Comment Section

0 reacties op “Tips

Plaats een reactie


*